Welkom op de website van Jacky White

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

jacky_white002

Soms moet je terug naar je basis , om te voelen en weten waar je ware levensopdracht ligt.

Met ‘helpen’, in de breedste zin van het woord,’ gewoon omdat dat me gelukkig maakt’, begon ik mijn gesprek met Jacky White.

Vanaf 4 december 2013, is Jacky White werkzaam als medium bij AstroTV. Ik denk dat ik niet teveel zeg, als ik opmerk dat Jacky een markante verschijning in ons midden is. Ik heb verschrikkelijk gelachen tijdens ons gesprek, maar heb ook momenten gehad dat ik zwaar onder de indruk was van haar levensverhaal. Jacky weet wat het is om het zwaar te hebben maar weet ook dat als je in vertrouwen durft te leven, niet bang ben voor de uitdagingen die er op je pad komen, en luistert als je geroepen wordt, je kunt zeggen: “Ik ben een gelukkig mens”.

Jacky is al jaren erg gelukkig getrouwd, en een trotse moeder van een koppel prachtige jongens. Jarenlang een onderneemster in hart en nieren geweest. Toch was daar het moment dat ze terug ging naar haar basis. Ze besloot dingen te gaan doen waar ze echt blij van werd. Het was de echtgenoot van Jacky die haar inschreef voor een screening. Zoals ze vertelde: “Ik was aan het stofzuigen – AstroTV was op de buis – Ik zette de stofzuiger uit en als in trance wist ik: hier hoor ik thuis”. Haar man zag wat er gebeurde, aarzelde geen moment en schreef haar in voor een screening. Jacky had al eerder met een collega van ons gesproken en ook die collega had gezegd de poorten te openen. Eigenlijk was Jacky al ruim 30 jaar spiritueel bezig, want helpen is haar devies. Op de screening heeft ze, zoals ze zegt: “een ieder doen verbazen en de monden vielen open”. Toch is het een ‘bijna dood ervaring’ geweest die haar de bevestiging gaf haar levensopdracht aan te gaan en daardoor voor zichzelf het geluk te vinden.

Jacky is erg duidelijk en direct in haar consulten, geeft ook de overtuiging mee dat ze weet waar ze het over heeft. Haar missie is de mensen natuurlijk het liefs met een blij gevoel, maar zeker met een heleboel handvatten achter te laten. Jacky is een medium en kan vanuit waarneming en mooi consult geven. Ze geven een mooie meerwaarde bij haar gesprekken.

“Laten we proberen vredelievender met elkaar om te gaan, zodat we een betere wereld kunnen creëren. Want waar liefde wordt gegeven, daar komt liefde terug”.

jacky white

Jacky is een vrouw met vele kanten, zo noemt zij zichzelf een ‘kookgek’, en gaf mij, en geeft iedereen de raad te gaan kickboxen! “Moos (zoals Jacky mij altijd noemt), dat is de beste manier om alle frustratie, woede of wat je ook zou kunnen belemmeren niet te genieten, van je af te gooien”.

Lieve Jacky, ik overweeg. Oké?

Jacky is blij met wat en waar ze nu is. Iedere dag telt ze haar zegeningen, en rijgt ze als parels aan een ketting.

Een bijzonder gesprek met een bijzondere vrouw. Dank je wel Jacky!

Jacky is regelmatig te bereiken op de Astrolijn 0909-0939, boxnummer 7537

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Welkom op de website van Jacky White

  1. Lieve mensen van Nederland.
    In de Rooseveldtstraat te Leiden zit Tegel Outlet , ik zag in de sterren dat ik daar moest zijn. Ben goed geholpen en zeer geslaagd, de mensen waren zo aardig dat ze een reading gehad hebben van mij.
    Groetjes

    jacky White

  2. Jackie was bij ons in de winkel , en we kregen spontaan een reading. Heel gaaf , nog nooit zoiets meegemaakt. Nogmaals bedankt !

Geef een antwoord