Ladies Night in Cultureel Centrum te Voorschoten met Jacky White een groot succes.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jacky White bekend van tv was gevraagd om er te zijn en ze was er dan ook.

De film Mamma Mia,  de prosecco en wat lekkers erbij. De organisatie bestaat uit Ria els en Emma en wat hebben zij samen het goed gedaan.
De ruim 100 bezoekers mochten een briefje invullen met een vraag over hun toekomst of die van een dierbare
En zo geschiet de briefjes werden na de pauze door Jacky zelf getrokken en zo kregen mensen een antwoord op de geschreven vraag en dat heet een reading.
De zaal was stil toen de antwoorden vanzelf kwamen.

Een dame had geschreven, “mijn werk”
Jacky sprak: ”ik zie toekomst kantoor maar niet met veel typen hoor”, “je werkt in de zorg klopt dat”? en ja dat klopte en jacky vervolgde “je hebt de looks en leeftijd om mensen te zetten op de juiste plek dat word jou toekomst”

Een briefje van een mama die zich zorgen maakt om haar zoon en jacky sprak hij is 2 ½ half jaar stil blijven staan en ook dat klopte.
Jacky sprak er komt een vrouw met 1 jong kindje en zie een 2 de kindje waar uw zoon de vader van word en zo word u dubbel oma
Het was een prima avond , de energie was goed en zoveel vrouwen van alle leeftijden waren er.

De meneer van het filmtheater maakt zich zorgen want er moet een nieuwe locatie gevonden worden en het liefst in ons dorp want dat brengt het samenzijn makkelijker.
Wat mij opviel was de emotie en de zorg van deze man en ik voel met hem mee want ,Het kleine filmtheater die ik als klein meisje al leerde kennen naast het wapen toen is gewoon nostalgie en gewoon toen en nu in het cultureel centrum mag niet verloren gaan.

Voor meer evenementen met Jacky White kijk dan op www.jackywhite.nl of ons nieuwe project Villa White op www.villawhite.nl

Team Jacky White

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail